Puuppolan turnauksen otteluennakot

Savonlinna Towers matkaa lauantaina 13.8. Jyväskylään, jossa joukkue kohtaa turnausisäntä Puuppola Buccaneersit sekä länsirannikolta saapuvan Vaasa Vikingsin. Molemmat pelit ovat tärkeät, sillä tässä turnauksessa ratkaissaan kaksi viimeistä paikkaa Ruskossa pelattavaan Äijämaljaan. Kaksi tappiota saava joukkue on siis auttamatta ulkona finaaliturnauksesta. Jos pelit menevät kaikille tasan 1-1, meinaa se sitä, että aletaan ynnäilemään maalisuhteita ja sieltä sitten kaksi parasta matkaa finaaliturnaukseen.

TOWERS (2-2) vs BUCCANEERS (1-3)

Towers kohtaa ensimmäisenä vastustajana isäntäjoukkueen. Buccaneers on uusi seura, mutta se ei tarkoita sitä, että he olisivat rookie porukka vaan vastaan tulee kokeneita pelaajia Jyväskylän seudulta. Virheitä ei siis ole varaa tehdä ja pitää pelata kovaa heti alusta alkaen. Buccaneersit ovat aloittaneet hieman matala viritteisesti mutta 1-3 rekordi ei kuitenkaan kerro missä tällä hetkellä mennään. Jos heillä on riveissään taas vain 8 pelaajaa, tulee heillä olemaan hikinen turnauspäivä edessä. Ei auta Towersienkaan rehvastella rosterin syyvyydellä, matkaan lähtee vain 15 pelaajaa.

TOWERS (2-2) vs VIKINGS (2-2)

Savonlinnalaisten päivän toinen peli pelataan länsirannikon viikinkejä vastaan. Viikingit ovat Towersille myös uusi tuttavuus, sillä Vikings ei viime kaudella osallistunut IV-divisioonaan. Tässä pelissä on suuret panokset, sillä molemmilla joukkueilla on sama voittosuhde eikä maalisuhteetkaan ole kaukana toisistaan. Towers lähteekin hakemaan kahta voittoa ja selkeää finaalipaikkaa. Kahdella voitolla finaalissa vastaan asettuisi runkosarjan toiseksi sijoittunut Joensuu Wolves, joka olisi kuitenkin lähtökohtaisesti helpompi joukkue kuin Rusko Mayhem. Vaikka Wolves viime pelissä mätti luvut 40-6, niin oikealla tasollaan pelaavalla Towersilla olisivat luvut olleet aivan toisenlaiset. Towersille jäi nälkä ja sudentaljat halutaan olohuonetta koristamaan.

Towers lähteekin luottavaisilla mielin matkaan ja on valmis antamaan kaikkensa kentällä. Korkeat panokset antavatkin vain lisää tahtotilaa voittaa! Pelit alkavat klo 13.30 Säynätsalon kentällä. Tervetuloa kannustamaan!