KarjalaBowl-otteluennakot

Sunnuntaina 7.8. Savonlinna Towers kohtaa Joensuun Karjalabowlissa sarjataulukon kärkijoukkueet Rusko Mayhemin sekä turnausisännän Joensuu Wolvesin.
Molemmat joukkueet ovat tuttuja vastuksia viimekaudelta ja molemmille joukkueille Towers myös kärsi karvaat tappiot. Ennakkosuosikki Mayhemia vastaan Towers kuitenkin latoi tauluun 20 pistettä viime kaudella pelatussa ottelussa.

TOWERS vs MAYHEM

Mayhem on viimekaudelta kasvanut 43 pelaajan suurjoukkueeksi ja rosterissa on paljon kovia pelimiehiä, mutta ihmisiä tässä kaikki loppukädessä ollaan. Towers pystyy voittamaan Mayhemin hyvällä ja kurinalaisella pelillä. Rusko Mayhem on jo pelkästään rosterinsa perusteella melkoinen tiimi. Towersien puolustuksen on pystyttävä pitämään kierto ja tossipelit kurissa. Mayhemin pelinrakentaja omaa myös nopeat jalat, joten pelkästään RB ei ole uhka juoksupeleissä. ”Meidän takakentän on pystyttävä saamaan Mayhemin isot rissut pelattua sellaiseen kenttätilanteeseen, ettei pelinrakentaja saa heitettyä palloa helppoihin ikkunoihin. Viime kohtaamisessa meillä oli suuria vaikeuksia pitää miespeittossa omat vastuut kurissa ja liian monta kerta kornerimme ”paloivat” eivätkä pysyneet kiinni omassa miehessä”, sanoo puolustuksen valmennuksesta vastaava Joel Soininen.

TOWERS vs WOLVES

Tämän kevään harjoitus ottelu päättyi Joensuu Wolvesia vastaan harmilliseen tappioon. Joos tätä pidetään mittarina tulevan sunnuntain peliin Wolvesia vastaan, niin voidaan sanoa, että Wolves tulee kaatumaan tiukan väännön jälkeen ja Towers vie Joensuusta sudentaljan kotiinsa. Wolves vs Towers peli tulee olemaan tasaista ja näistä joukkueista on muodostunut IV-divarin rivarly-joukkueet eikä kaikilta tunteen purkauksilta tulla välttymään. ”Joensuuta vastaan lähdetään tappamaan heidän pelaamat motion-pelit seinään. Joensuun QB on myös lahjakas nuorimies, joka osaa juosta ja pystyy omilla luvuillaan tekemään isoja pelejä. Joensuun joukkue on nuori ja nopea, joten meidän pitää kentällä hoitaa jokaisen omat vastuut sekä sijoittua oikein. Molemmissa peleissä avaimena on se, kumpi joukkue pystyy hallitsemaan scrimmagea niin hyökkäyksen kuin puolustuksen puolella” tuumii Joel Soininen.

KarjalaBowlin voittaja tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä olemaan myös se joukkue, joka saa järjestettäväkseen kaikkien himoitseman Äijämaljan 27.8.