TowersBowl-otteluennakot

Launtaina 23.7. klo 12.00 rytisee ja kolisee, kun Talvisalon Kesämaa-areenalla kohtaavat kolme jenkkifutisjoukkuetta. Savonlinna Towers aloittaa vihdoin kautensa kun vieraaksi saapuu Hyvinkää Falcons sekä Helsinki Wolverines Pink. Kotijoukkue lähtee hienoisena ennakkosuosikkina hakemaan voittoa molemmista joukkueista, joista Falcons on täysin uusi tuttavuus.

TOWERS vs FALCONS

Kotijoukkue kohtaa takavuosien I-divisioonan joukkueen ensimmäistä kertaa historiansa aikana. Hyvinkää Falconsin nykyisestä pelillisestä vireestä ei voi muuta todeta kuin sen, että 0-4 mollivoittoinen rekordi kertoo takavuosien menestyksen olevan menneisyydessä ja Falcons lähtee peliin sarjajumbon haastajan roolista.

TOWERS vs WOLVERINES PINK

Kun tarkastellaan edellistä kohtaamista, voidaan perustellusti odottaa kotijoukkueen olevan ennakkosuosikki. Viime kaudella Towers kärsi niukan tappion Wolverines Pinkille Joensuussa pelatussa turnauksessa. Towers oli silloin joukkueena vielä aivan raakile eikä seurallamme ollut kunnollista valmennusta, joten peliin mentiin ilman suurempaa pelillistä suunnitelmaa mutta asenteella. Towers ajoittain jopa johti otteulua, mutta Wolverines tuli kokemuksella rinnalle ja lopulta ohi.

Towersin puolustuksen valmentajan Joel Soinisen mietteitä TowersBowlista

Savonlinna Towers on kehittynyt pelillisesti hurjan todella paljon talven aikana. Tavoitteeksi on asetettu puolustuksen puolella sheivata meille tehdyistä kahdestasadasta pisteestä 50-75% pois. Molemmat vastaan asettuvat joukkueet ovat äärimmäisen hyvin valmennettuja, joten helppoa pelejä ne eivät tule olemaan. Alusta asti on pelattava kovaa ja puhtaasti. Seuramme on saanut paljon valmennuksellista apua Mikkeli Bouncersilta, joiden kanssa meillä on farmisopimus. Tämä apu näkyy eritoten hyökkäyksen puolella, jossa pelimme ovat tehostuneet sekä pelikirjamme on laajentunut. Tänä vuonna meillä on myös selkeä tavoite, joka motivoi pelaajia. Viime vuonna käytiin tutustumassa mutta nyt kosiskeluvaihde on jätetty taakse ja tänä vuonna pelataan selkeästi pelkistä voitoista. Mahdollisesti jopa Äijämaljasta.